Торт із горіхами, маком та родзинками
- 1. Сметана — 300 г.
- 2. Цукор — 300 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Борошно — 300 г.
- 5. Горіхи — 100 г.
- 6. Мак — 100 г.
- 7. Родзинки — 100 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Сода — 5 г.
- 10. Молоко — 30 г.
- 11. Вершкове масло — 100 г.
- 12. Оцет — 1 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Взяти три невеликі миски, в них покласти 100 грам сметани, цукру та борошна. А також яйця, щіпку солі, соду погашену оцтом. Добре все перемішати.
Потім всипати мак у першу миску, в другу - порізані горіхи, в третю – промиті родзинки. Все це добре перемішати по черзі. Випікати при температурі 180°С, потрібно по 25-30 хвилин на кожний корж. Готовність перевірити зубочисткою. Кожний корж розрізати навпіл та залишити холонути.
В цей час приготувати крем. Змішати два яйця з цукром та борошном, влити молоко та все добре перемішати. В каструлю влити 250 мл., молока, підігріти на невеликому вогні, поки маса не загусне. В кінці додати вершкове масло та збити міксером. Розрізані коржі складати по черзі, потроху мастити їх кремом. Залишити торт холонути на декілька годин, щоб він краще просочився.