Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь борошно зима › Печиво "Равлики"
Печиво "Равлики"

Печиво "Равлики"

Навіть саме просте печиво може бути дуже незвичайним, якщо до справи підійти з бажанням і мати трохи фантазії. Печиво "Равлик" буде доречним в домі, де є діти. Адже саме вони більше всіх люблять, коли солодощі не лише смачні, а й привабливі з виду. Це печиво робиться дуже легко і швидко. Воно під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. та проте його цікаві кольори порадують всіх: і дорослих, і дітей. Його можна пекти хоч кожен день до сімейного чаювання, брати із собою на роботу в якості закуски і частувань. Крім того, ви можете окремо приготувати солодку помадку і полити нею печиво, щоб надати йому новий смак.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Вершкове масло — 125 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Борошно — 300 г.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Какао порошок — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити блендером цукор, нарізане кубиками вершкове масло, яйце. Додати борошно, продовжуючи мішати тісто, поки воно не стане еластичним.

  2. Отримане тісто розділити на 2 рівні частини. В одну з частин додати какао порошок. Ретельно перемішати.

  3. Обидва шматочки тіста розкачати в тонкий пласт і накласти один на інший. Скатати рулет і нарізати кружечками по сантиметру.

  4. Викласти на деко і випікати протягом 30 хвилин при 180°C.

  5. Готове печиво "Равлики" остудити і подавати до чаю або кави.