Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий риба › Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою
Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою

Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою

Якщо вам потрібен рецепт швидкої, але ефектної і смачної страви, яку можна подати як за святковий стіл, так і до романтичної або сімейної вечері, тоді однозначно слід готувати рибу. А от як це зробити, щоб ваша вечеря запам'ятався надовго і сподобалася всім, кого ви будете нею пригощати, ми з вами і поділимося. Рибу (для експерименту) ви можете брати щоразу нового виду, щоб спробувати, як це буде не з пангасіусом. Але от для смачного соусу вам потрібні всі ті інгредієнти, які вказані. По-перше, це овочі, а значить соус буде легкий. По-друге, вони містять безліч вітамінів. Ну і звичайно ж аромат, який надає соусу часничок.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Філе пангасіуса — 800 г.
  2. 2. Червоний перець — 1,5 шт.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Часник — 1 головка
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Моцарела — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити помідори, перець, цибулю і часник від шкірки і порізати на невеликі частини.

  2. Всі овочі скласти в блендер і перемолоти до стану каші. Посолити і поперчити за смаком.

  3. Рибу помити, поперчити і посолити. Скласти в форму для запікання, застелену фольгою.

  4. Залити рибу овочевим соусом, зверху розкрошити моцарелу. Поставити форму в заздалегідь розігріту духовку до 180°C на 30 хвилин.