Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви яйця весна › Омлет-суфле з шинкою і сиром
Омлет-суфле з шинкою і сиром

Омлет-суфле з шинкою і сиром

Омлет - це дуже звичне для всіх блюдо. Всі господині його люблять за те, що воно швидке в приготуванні, і до його складу входять прості компоненти. Омлет-суфле з шинкою і сиром - це надзвичайний рецепт приготування омлету, який прийшов до нас із французької кухні. Дуже вдале за смаком поєднання шинки і сиру добре доповнює і збагачує смак омлету. Перед тим, як вийняти з духовки готовий омлет, потрібно перевірити виделкою, чи достатньо він пропікся, потім дати йому кілька хвилин охолонути, щоб було зручніше різати на порції, і подавати до столу. Прекрасний ніжний і легкий сніданок готовий!

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйце куряче — 6 шт.
  2. 2. Шинка — 100 г.
  3. 3. Цибуля-порей — 1 шт.
  4. 4. Масло вершкове — 50 г.
  5. 5. Сметана — 200 мл.
  6. 6. Вершки 25% — 100 мл.
  7. 7. Сир — 50 г.
  8. 8. Горіх мускатний — за смаком
  9. 9. Петрушка — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити зі сметаною в мисці, влити вершки, додати подрібнену петрушку, мускатний горіх, за смаком сіль і перець.

  2. Суміш з миски змішати з натертим сиром.

  3. Нарізати шинку кубиками, обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додати цибулю-порей, обсмажити до м'якості порею.

  4. Влити в сковороду яєчну суміш, поставити в духовку сковороду, температура духовки 180°C, випікати 20 хвилин. Витягнути з духовки, дати настоятися омлету.