Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська гарнір обід › Локшина з грибами, м'ясом і білим вином
Локшина з грибами, м'ясом і білим вином

Локшина з грибами, м'ясом і білим вином

Щоб приготувати смачну і швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати локшину із грибами і м'ясом. Судячи з інгредієнтів ця страва виходить досить ситною. Але при цьому її можна їсти і на вечерю, якщо в помірних порціях. До речі кажучи, локшину можна як купувати готову, так і зробити власноруч. До того ж це не так вже й складно. Однією із особливостей цієї страви є гриби. Тому що тут використовуються не печериці, як у більшості страв, а лисички. Вони мають незвичайний і навіть своєрідний смак. Разом із м'ясом курки і локшиною страва виходить дуже соковитою і смачною. А сир додає особливу ніжність.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Локшина — 400 г.
  2. 2. Лисички — 200 г.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Куряче м'ясо — 350 г.
  6. 6. Біле вино — 125 мл.
  7. 7. Томатна паста — 1 ст. л.
  8. 8. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  9. 9. Мелена паприка — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Сир твердий — 40 г.
  12. 12. Петрушка — за смаком
  13. 13. Вода — 125 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.

  2. Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.

  3. Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.

  4. Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.

  5. Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.