Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита сніданок весна › Морквяні сирники
Морквяні сирники

Морквяні сирники

Морквяні сирники - поживна і в той же час дуже корисна страва. Крім цього виграшні переваги цього рецепта - простота і мінімум часу на приготування. Корисність його основних інгредієнтів: кисломолочного сиру і моркви ні в кого не викликає сумнівів. Ці сирники, безсумнівно, сподобаються тому, хто стежить за своєю фігурою або просто є прихильником здорового харчування. Для приготування морквяних сирників можна використовувати сиру або злегка відварену моркву або ж морквяний жмих, який залишився після приготування морквяного соку. Ви не в захваті від смажених страв? Запечіть морквяні сирники в духовці.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Морква — 2 шт.
  2. 2. Кисломолочний сир (5%) — 250 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 2 ст. л.
  5. 5. Борошно — 4 ст. л.
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву натерти на дрібній тертці.

  2. Кисломолочний сир розім'яти виделкою або протерти через сито. Перемішати всі інгредієнти. З отриманої маси зліпити сирники і обваляти з двох сторін у борошні.

  3. Обсмажити сирники на сковороді на слабкому вогні на соняшниковій олії до золотисто-коричневої скоринки.