Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка весна › Молочні булочки
Молочні булочки

Молочні булочки

Багато хто з нас дуже сильно любить здобу. Але на стільки рідко ми її робимо. І в цьому полягає головна помилка господинь. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт молочних булочок. Адже жодні витрати часу і сил не варті того задоволення, яке ви відчуєте, коли сядете, щоб розслабитися від повсякденних турбот з чашкою гарячого чаю в руках і м'якою, ароматною булочкою, ще теплою, практично тільки з духовки. Розламнете в тиші цю булочку і вдихнете її такий теплий, домашній аромат. Вмокнете булочку в домашнє варення, зробите ковток гарячого чаю і насолодитеся моментом сьогодення. Сподобалося? Тоді швидше біжіть на кухню і приготуйте молочні булочки!

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно пшеничне вищого гатунку — 300 г.
  2. 2. Молоко — 250 мл.
  3. 3. Сухі дріжджі — 4 г.
  4. 4. Масло вершкове — 35 г.
  5. 5. Цукор — 20 г.
  6. 6. Яйце — 1 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно з дріжджами і сіллю.

  2. Розтопити масло.

  3. Додати до масла молоко, цукор, яйце. Розмішати.

  4. Поступово додати борошно.

  5. Замісити тісто. Вимішувати 7 хвилин. Покласти тісто в глибокий посуд, змащений олією. Затягнути харчовою плівкою і поставити в тепле місце для підходу на 1,5 години.

  6. Зроблене тісто розділити на 6 частин. З кожної сформувати довгасту булочку. Покласти булочки на деко, вистелене папером для випічки, накрити рушником і залишити підходити 15 хвилин.

  7. Потім гострим ножем зробити на булочках надрізи. Випікати при 170°C 15-20 хвилин.