Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви зима › М'ясний рулет із яйцем у листковому тісті
М'ясний рулет із яйцем у листковому тісті

М'ясний рулет із яйцем у листковому тісті

Всі рецепти вивчені, а ви хочете приготувати що-небудь цікаве і не зовсім звичайне. Тоді даний рецепт для вас. Будемо вчитися готувати м'ясний рулет із яйцем у листковому тісті. Насправді, м'ясний рулет із яйцем - це старовинна страва, яку ми всі пробували в дитинстві. Називалася вона по-різному, але суть була одна й та ж. Сьогодні ми пропонуємо трохи урізноманітнити старий рецепт і привнести в нього нову нотку. Для цього ми загорнемо цей рулет в листкове тісто. Вийде дуже смачно. Тісто просочиться м'ясним соком і стане від цього ще ніжніше, а також тісто буде виконувати функцію бар'єру, тому що не буде давати можливості соку витікати назовні. Завдяки цьому м'ясо вийде дуже соковитим і ароматним.

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Готове листкове тісто — 0,5 кг.
  2. 2. Яйце — 6 шт.
  3. 3. М'ясо (яловичина) — 600 г.
  4. 4. Маргарин — 35 г.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — 5 г.
  7. 7. Перець чорний мелений — 3 г.
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Кунжут — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку зварити 4 яйця. Потім приготувати фарш. Для цього зачищене від сухожиль м'ясо нарізати, обсмажити, додати воду (15—20% маси м'яса) та тушкувати до готовності. Потім пропустити через мясорубку разом із обсмаженою цибулею та з'єднати з білим соусом, приготованим на бульйоні, що залишився після тушкування м'яса. Додати дрібно порізану петрушку, сіль, перець, сире яйце та добре перемішати.

  2. Половину фаршу викласти на розморожене тісто. Зверху покласти яйця (4 шт.), порізані вздовж пополам. Далі, яйця покрити тією частиною фарша, що залишився. Розрізати тісто на смужки так, щоб потім можна було сплести косу над начинкою. Та сплести косу (притискаючи шматочки тіста одне до одного). Готовий рулет змастити яйцем, та за бажанням, прикрасити кунжутом.

  3. Відправити в розігріту духовку хвилин на 40-45, при температурі 220°С. Готовий рулет подавати, порізавши на порційні шматочки.