Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь східна вечеря › Маринований імбир
Маринований імбир

Маринований імбир

Хочете жити довго - вживайте імбир. Білий корінь містить суцільні вітаміни, амінокислоти, антиоксиданти, мікроелементи. Подумати тільки, ще в ІІІ столітті до н.е. почали проводиться дослідження корисності унікального кореня. Імбир за своїми корисними властивостями можна порівняти з часником, він так само знищує мікроби і підвищує імунітет. Проте, на відміну від часнику, має приємніший аромат. У кулінарії пекучий корінь застосовують дуже давно, наприклад в Японії він є обов'язковим продуктом в суші. Із-за використання сирої риби, пряність виступає захистом від мікробів, маючи бактерицидну дію. Цікаво, але при маринуванні, імбир зберігає усі свої корисності, тому любителі гостренької приправи можуть запастися нею на декілька місяців і насолоджуватися стравами з її участю.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Корінь імбиру — 300 г.
  2. 2. Оцет винний — 120 мл.
  3. 3. Червоне вино — 3 ст. л.
  4. 4. Цукор — 25 г.
  5. 5. Вода — 4 ст. л.
  6. 6. Сіль — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити імбир (клубень) від шкірки. Нарізати кружечками. Висипати в каструлю. А потім залити окропом.

  2. Посолити. Далі перемішати. Варити 4 хвилини. Після, злити воду і остудити.

  3. Приготувати маринад: розчинити цукор у гарячій обов'язково кип'яченій воді. Влити оцет і вино. Розмішати.

  4. Скласти імбир у банку. Залити маринадом. Закрити кришкою і залишити на 3 дні у прохолодному місці.