Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь російська риба літо › Скумбрія в мікрохвильовій печі
Скумбрія в мікрохвильовій печі

Скумбрія в мікрохвильовій печі

Цей рецепт настільки простий, що готувати скумбрію в такому вигляді можуть усі, навіть ті, хто не має ніякого відношення до кулінарії. Якщо до вас завітали гості, якщо ви прийшли додому дуже втомлені й голодні, та й просто, якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування вечері, тоді цей рецепт для вас. Готова смачна соковита риба за 12 хвилин - що може бути краще? Цибуля надає їй особливий смак, а приправи роблять рибу ще більш ароматною і неповторною. До того ж, риба - це джерело фосфору та багатьох інших корисних речовин, якими слід запасати організм. Зробіть будь-який, навіть найпростіший гарнір - і сімейна вечеря готова!

Кількість порцій 1
Час приготування 27 хв

  1. 1. Свіжоморожена скумбрія (тушка) — 200 г.
  2. 2. Цибуля — 150 г.
  3. 3. Оливкова олія — 30 г.
  4. 4. Морська сіль — за смаком
  5. 5. Чорний мелений перець — за смаком
  6. 6. Прованські трави — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Скумбрію помити холодною водою. Не розморожуючи, розрізати на три шматки. Цибулю нарізати півкільцями. Половину цибулі покласти в посуд для мікрохвильової печі, зверху викласти рибу. Також покласти цибулю, що залишилася. Злегка посолити, поперчити, посипати прованськими травами.

  2. Накрити кришкою. Готувати 6 хвилин при максимальній потужності. Потім обережно перемішати. І готувати ще 6 хвилин при максимальній потужності. Так, після 12 хвилин - риба готова. Навіть злегка підрум'янилася.