Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська гарнір › Легка печеня з грибами
Легка печеня з грибами

Легка печеня з грибами

Печеня - це звична страва російської кухні. Сам процес готування страви нескладний, тому зробити його може навіть початківець-кулінар. Ця страва відмінно підійде для домашнього обіду і вечері. Воно виходить досить поживною і повноцінною стравою, яка точно не залишить голодними вас і ваших рідних. Картопля з грибами - це завжди смачне поєднання, яке подобається багатьом. Аромат часнику полонить кожного, хто тільки присяде за стіл, а смак страви закохає в печеню всіх, хто спробує творіння господині. Після такого обіду ви будете відчувати ситість і задоволення, пообідавши такою чудовою стравою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Печериці — 400 г.
  2. 2. Картопля — 550 г.
  3. 3. Морква — 80 г.
  4. 4. Часник — 4 зуб.
  5. 5. Сметана — 60 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити, розрізати на 4-8 частин. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці або нарізати скибочками. Духовку розігріти до 180°C градусів.

  2. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. У форму для запікання викласти всі інгредієнти, додати сіль, перець, за бажанням трохи рослинної олії. Поставити форму в духовку і запікати близько 40-50 хвилин.