Лінива пахлава
- 1. Масло вершкове — 200 г.
- 2. Сметана — 200 г.
- 3. Сода — 0,5 ч. л.
- 4. Борошно пшеничне — 400 г.
- 5. Горіхи волоські — 200 г.
- 6. Родзинки — 200 г.
- 7. Цукор — 300 г.
- 8. Яйце куряче — 2 шт.
- 9. Ванілін — 1 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Ретельно промити родзинки в холодній воді, залишити у воді до набрякання, потім висушити на паперовому рушнику.
Погасити соду в сметані, додати борошно, порізати розм'якшене вершкове масло. Замісити тісто. Розділити на дві частини, одна повинна бути трохи більшою за іншу.
У мисці змішати родзинки, подрібнені волоські горіхи, всипати цукор вбити яйце. Перемішати.
Змастити форму для випікання маслом, викласти більшу частину тіста, зробити також бортики по стінках форми. Зверху на тісто викласти начинку із горіхів, зверху викласти розкатану меншу половину тіста.
Збити яйце, змастити ним верхній шар тіста, поставити форму в духовку на 40 хвилин, випікати при температурі 220ºС. Потім готову пахлаву остудити і нарізати шматочками.