Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь борошно › Лимонні млинці
Лимонні млинці

Лимонні млинці

Вам набридли звичайні класичні тонкі млинчики? І ви спантеличені питанням десерту? Тоді пропонуємо рецепт лимонних млинчиків. Це особливий вид тоненьких млинчиків, який відрізняється незвичайним смаком. Завдяки додаванню цедри в тісто, млинці виходять дуже ніжними і ароматними. Цедра додає млинцям освіжаючих ноток, і завдяки цьому вони мають такий витончений і вишуканий смак. Ці найніжніші млинці сподобаються всій вашій родині. Вони стануть вашим улюбленим сніданком або вечерею. А крім цього вони відмінно урізноманітнять вашу масницю. Млинці дуже добре поєднуються з какао, кавою або чаєм. Крім того, ви можете подавати їх зі сметаною. Приємного апетиту!

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно — 100 г.
  2. 2. Цукор — 1 ст. л.
  3. 3. Масло вершкове — 50 г.
  4. 4. Яйця — 4 шт.
  5. 5. Молоко — 300 мл.
  6. 6. Лимон — 1 шт.
  7. 7. Цукрова пудра — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно з цукром і цедрою. Додати розтоплене вершкове масло і добре розмішати.

  2. Додавати по одному яйцю, добре вимішуючи після кожного. Поступово влити молоко, добре перемішуючи, і залишити тісто на 30 хвилин.

  3. Випікати млинці на пательні. Перед подачею на стіл, скропити млинчики лимонним соком і посипати цукровою пудрою.