Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь французька обід весна › Стегенця по-французьки
Стегенця по-французьки

Стегенця по-французьки

Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курячі стегенця — 6 шт.
  2. 2. Готове листкове тісто — 1 кг.
  3. 3. Сир — 250 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  7. 7. Часник — за смаком
  8. 8. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.

  2. Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.

  3. Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.

  4. Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.

  5. Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.

  6. Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.

  7. Готову страву прикрасити зеленню.