Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська м'ясо › Баранина по-англійськи
Баранина по-англійськи

Баранина по-англійськи

Сьогодні хочемо звернути вашу увагу на чудовий рецепт страви "баранина по-англійськи". Баранина - це м'ясо, що володіє витонченим смаком і має дуже високу ступінь харчової цінності. Баранина має дуже корисні властивості. Недарма гурмани всього світу обрали баранину своїм улюбленим продуктом. Запропонована нами страва відмінно наситить ваш організм корисними речовинами. Вона не тільки стане для вас корисним обідом, але і задовольнить ваші смакові очікування. Завдяки тому, що страва готується півтори години в духовці, м'ясо буде дуже м'яким, розімлілим, і всі інгредієнти встигнуть насититися один одним. Повірте, приготувавши на обід баранину по-англійськи ви не розчаруєтеся. Смачного!

Кількість порцій 4
Час приготування 100 хв

  1. 1. Баранина — 500 г.
  2. 2. Картопля — 700 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 300 г.
  4. 4. Паста томатна — 10 г.
  5. 5. Кмин — 4 г.
  6. 6. Вершкове масло — 40 г.
  7. 7. Лавровий лист — 2 шт.
  8. 8. Часник — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Додати сіль, перець і кмин. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

  2. Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. На дно каструлі укласти шматочки м'яса, потім викласти цибулю і скибочки картоплі. На картоплю укласти часточки часнику і лавровий лист.

  3. Томатну пасту розбавити гарячою водою і додати в каструлю. Вилити розм'якшене вершкове масло. Тушкувати вміст каструлі близько 90 хвилин.