Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Лагман у мультиварці
Лагман у мультиварці

Лагман у мультиварці

Лагман - дуже популярна середньоазіатська страва із м'яса, овочів та спеціальної лагманної локшини - дуже смачна і поживна. Своїм національним його вважають казахи, узбеки, киргизи та китайці. Для приготування цієї страви потрібно чимало часу і зусиль. Але технічний прогрес і розвиток нових технологій значно спростили процес готування. Крокуючи в ногу з часом, ми пропонуємо вам рецепт приготування лагмана в мультиварці. Страва на смак нічим не відрізняється від приготованої за традиційним рецептом, а вітаміни, мінеральні і поживні речовини, що входять до складу продуктів, зберігаються ще в більшій кількості. Спробуйте - вам сподобається!

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Свинина — 700 г.
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  4. 4. Картопля — 3 шт.
  5. 5. Перець болгарський — 2 шт.
  6. 6. Селера коренева — 1 шт.
  7. 7. Томатна паста — 2 ст. л.
  8. 8. Зелень — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
  11. 11. Локшина — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати середніми шматочками. Обсушити. У чашу мультиварки влити соняшникову олію і включити режим смаження, додати м'ясо і смажити 30 хвилин.

  2. Поки м'ясо смажиться, нарізати цибулю півкільцями, моркву і селеру брусочками.

  3. Через 30 хвилин смаження м'яса додати в мультиварку цибулю, моркву і селеру. Перемішати.

  4. Потім картоплю брусочками і болгарський перець соломкою. Посолити і перемішати.

  5. Потім додати томатну пасту.

  6. Додати води, залежно від бажаної густоти лагмана, але не вище мітки на внутрішній стороні чаші. Закрити щільно кришку, виставити режим тушкування і тушкувати 1,5-2 години.

  7. Поки все тушкується, відварити локшину.

  8. Готову локшину полити приготованою в мультиварці масою. Посипати нарізаною зеленню.