Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська вершки весна › Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі
Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі

Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі

Рікота - смачний і корисний продукт, який по праву можна назвати візиткою сонячної Італії. Традиційний італійський сир готують у багатьох регіонах країни. Рікоту використовують як начинку для равіолей, пиріжків та млинців, вона підходить для запіканок. Без неї важко уявити собі деякі різновиди лазаньї. Використовують знаменитий італійський молочний продукт і в десертах. Додана в різні страви: салати, супи, другі страви з м'яса, риби і грибів, рікота гармонійно поєднується з іншими продуктами. Крем-сир із рікотти, шинки і зеленої цибулі з підсмаженими шматочками багета - варіант швидкого і ситного сніданку.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Сир рікота — 200 г.
  2. 2. Вершки — 4 ст. л.
  3. 3. Цибуля зелена — 1 шт.
  4. 4. Шинка — 100 г.
  5. 5. Багет — 1 шт.
  6. 6. СІль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску покласти сир, додати вершки, перемішати до однорідності. Посолити і поперчити за смаком суміш.

  2. Шинку подрібнити, додати до вершкової суміші. Цибулю дрібно нарізати, також додати в миску до сирно-вершкової суміші. Ретельно перемішати.

  3. Розігріти сковороду, обсмажити з обох сторін нарізаний багет. При подачі викласти тости із багету на тарілку, зверху викласти сирно-вершкову масу.