Цукерки "Домашні"
- 1. Молочний шоколад — 150 г.
- 2. Згущене молоко — 1 банка
- 3. Горіхи (будь-які) — за смаком
- 4. Сир Маскарпоне — 3 ст. л.
- 5. Печиво (будь-яке) — 100 г.
- 6. В'ялена вишня — 50 г.
- 7. Яйце — 1 шт.
- 8. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 9. Молоко — 50 мл.
- 10. Желатин — 1 ч. л.
- 11. Цукор — 2 ст. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.
Шоколад (100 г.) розлити в маленькі формочки, залишивши трохи місця в формочці, і поставити в морозилку на 30 хвилин.
Для приготування начинки "Пташине молоко" желатин замочити в 50 мл. води.
Відокремити жовток від білка. Жовток розтерти з цукром. Додати молоко і ретельно перемішати.
Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння. Охолодити.
Додати масло і перемішати.
Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити до кімнатної температури.
Додати до нього жовткову масу і перемішати.
Збити білок. Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.
Для начинки Тірамісу, печиво поламати на дрібні шматочки. Змішати з Маскарпоне.
У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко. Додати горішок.
Слідом викласти начинку Тірамісу. Зверху покласти вишню.
В іншу формочку викласти начинку Пташине молоко. Заповнити всі формочки.
На масу вилити шоколад (50 г.), розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.