Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська обід › Короп запечений з овочами
Короп запечений з овочами

Короп запечений з овочами

Іноді порції смачної і корисної їжі вистачає для щастя. Покуштувавши запечену рибку, ви відразу відчуєте прилив сил і енергії, почуття ситості і задоволеності. Адже порадувати себе, як виявляється, так легко. Дуже проста страва здатна не лише наситити вас, а ще і підштовхнути до нових ідей: прикрашання страви, її подача, одним словом, створити свій унікальний шедевр із звичайних продуктів. Нехай щоденне одноманітне готування перетвориться на улюблене заняття, мистецтво створення неповторної страви. Не сумнівайтеся, у вас все вийде! По-своєму, звичайно ж, але по-особливому! Рецепт коропа з овочами вже чекає вас!

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Короп — 1 шт. (1 кг.)
  2. 2. Болгарський перець — 1 шт.
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Морква — 2 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Помідор — 1 шт.
  7. 7. Олія — 3 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Зелень — пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перед готуванням рибу слід очистити від луски і вичистити нутрощі. Помити, обсушити і зробити надрізи до хребта.

  2. Підготувати овочі. Очистити: болгарський перець, цибулю і моркву. Вимити від забруднень. Нарізати як слід: кружечками - болгарський перець і помідор; півкільцями - цибулю, а моркву натерти на терці. Петрушку просто нашаткувати.

  3. Натерти рибу сіллю і перцем й укласти на заздалегідь змащене олією деко. Полити соком лимона і викласти поверх коропа нарізані овочі. Можна покласти овочі і в середину риби.

  4. Розігріти духовку до 180ºС і помістити в неї запікати рибу з овочами. Займе цей процес 25 хвилин. Подавати готовий короп із зеленню. Порізати на порційні шматки.