Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь обід весна › Кантучіні
Кантучіні

Кантучіні

Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт кондитерського італійського шедевра. Рекомендуємо приготувати печиво кантучіні. Печиво кантучіні - це відоме у всьому світі сухе італійське печиво. Дане печиво поряд з піцою та пастою стало візитною карткою Італії. Це печиво, яке має свою історію і яке вперше приготували кондитери Флоренції. Господині всього світу намагаються спробувати спекти це популярне печиво. Це печиво печеться два рази. А щоб воно залишалося сухим і твердим рекомендуємо не залишати печиво на довго відкритим. Тому складіть його в герметичну скляну, керамічну або металеву банку, прошарувавши листами пергаментного паперу.

Кількість порцій 10
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно — 220 г.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Мигдаль — 100 г.
  4. 4. Мед — 1 ст. л.
  5. 5. Картопляний крохмаль — 30 г.
  6. 6. Цукор — за смаком
  7. 7. Ванільний цукор — 10 г.
  8. 8. Вершкове масло — 15 г.
  9. 9. Сіль — 1 щіпка
  10. 10. Гашена сода — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.

  2. Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.

  3. Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

  4. Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.

  5. Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.