Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська › Кальмари з овочами і грибами
Кальмари з овочами і грибами

Кальмари з овочами і грибами

Кулінарний простір заповнений різноманітними смачними рецептами. Один з них - це кальмари з грибами і овочами. Отже, приготувати треба якнайбільше - з'їдять миттю. Спеціальних уроків для кулінара проходити не треба, все просто і зрозуміло. Єдине, на що треба звернути увагу - це на особливість готування кальмарів: якщо заморожені - тільки обдати окропом, якщо свіжі - варити до 2-х хвилин, ні секундою більше. Що стосується грибів, то можна використати будь-які їстівні (шампіньйони, опеньки й інші). Залишилося тільки підготувати інгредієнти і зайнятися приготуванням апетитного обіду.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Кальмари — 500 г.
  2. 2. Гриби — 200 г.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Червоний болгарський перець — 1 шт.
  6. 6. Зелень — пучок
  7. 7. Томатна паста — 50 г.
  8. 8. Оливкова олія — 50 мл.
  9. 9. Сіль, спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати гриби. Обсмажити на оливковій олії, вогонь має бути слабким. Займе процес до 20 хвилин.

  2. Кальмари обробити. Якщо заморожені, обдати окропом і видалити плівку. Нарізати невеликими шматочками. Відкласти у сторону.

  3. Підготувати овочі. Помити їх, потім нарізати: цибулю - кубиками, солодкий перець - кільцями, моркву - соломкою. Висипати овочі до грибів. Обсмажити (приблизно 7 хвилин).

  4. Посікти зелень. Висипати до грибів. Після, кальмари. Потім додати томатну пасту (50 г.), розбавити трохи водою. Посолити, поперчити. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати 5 хвилин.