Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська м'ясо весна › Фрикадельки по-італійськи
Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи

Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.

Кількість порцій 7
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яловичий фарш — 750 г.
  2. 2. Сир пармезан — 150 г.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Сухарі панірувальні — 100 г.
  5. 5. Молоко — 100 мл.
  6. 6. Часник — 2 ст. л.
  7. 7. Орегано — 1 ч. л.
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Чорний мелений перець — 1 ч. л.
  10. 10. Петрушка — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.

  2. Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.

  3. Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.

  4. Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.