Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь східна другі страви осінь › Домашня яєчна локшина
Домашня яєчна локшина

Домашня яєчна локшина

Ніщо так не піднімає настрій і не радує душу, як власноруч приготовані продукти, які ми звикли купувати. Коли ми беремо якийсь продукт з полиці магазину, то навіть не замислюємося, що це легко і швидко можна приготувати самому. Вам під силу порадувати рідних домашньою яєчною локшиною. Всього з трьох інгредієнтів у вас вийде чудовий і незвичайний гарнір. А головний плюс - ви знаєте, що в локшині тільки свіжі продукти і, як кажуть, ніякої хімії. Локшину можна подавати з будь-яким м'ясом або салатом - тут немає меж для польоту вашої фантазії. До того ж, кулінарія служить відмінним антистресом. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Яйце — 1 шт.
  2. 2. Борошно — 200 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Просіяти борошно на стіл, зробити в центрі заглиблення. Туди влити яйце і посолити.

  2. Замісити круте тісто. Якщо тісто дуже м'яке, додати трохи борошна на стіл і продовжувати вимішувати. Якщо на тісті утворилися тріщини, то потрібно змочити руки водою і помісити тісто вологими руками.

  3. Готове тісто розкачати в тонкий пласт, чим тонше, тим смачніше локшина.

  4. Перед нарізкою необхідно визначитися з розміром і шириною локшини. Далі нарізати тісто на локшину.

  5. Викласти нарізану локшину на серветку і дати їй трохи підсохнути протягом 30 хвилин.

  6. Підсушена локшина готова до приготування. Її можна використовувати як самостійну страву або додавати під час приготування інших страв.