Фунчоза з овочами і свининою
- 1. Свинина — 300 г.
- 2. Соняшникова олія рафінована — 150 мл.
- 3. Сіль — 1 ч. л.
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Перець солодкий червоний — 1 шт.
- 6. Цибуля фіолетова — 1 шт.
- 7. Часник — 1 зуб.
- 8. Кунжут — 1 ст. л.
- 9. Фунчоза — 180 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку свинину нарізати тонкими полосочками. Обсмажити свинину, злегка посолити, на розпеченій сковороді в невеликій кількості соняшникової олії. Свинину періодично перемішувати під час обсмажування.
Пока свинина обсмажується, підготувати такі інгредієнти. Моркву почистити і натерти на тертці. Червоний солодкий перець розрізати на половинки, вирізати насіння і перегородки, м'якоть нарізати тонкими полосками. Фіолетову цибулю очистити та нарізати тонкими полукільцями. Подрібнити часник і зелену цибулю.
Коли свинина буде готова, викласти її в миску. Налити олію в ту ж сковороду, де обсмажувалася свинина, і викласти туди нарізану цибулю, моркву і перець. Обсмажити до готовності овочів. Додати в сковороду зелену цибулю і часник. Всипати трішки солі і обсмажити хвилину, постійно перемішувати при цьому. Повернути назад в сковороду до овочів обсмажені шматочки свинини. Перемішувати і готувати на дуже повільному вогні 5 хвилин.
Поки свинина і овочі разом готуються, приготувати рисову локшину. Залити її холодною водою на 3 хвилини, потім воду злити і залити крутим підсоленим окропом ще на 5 хвилин. Через п'ять хвилин окріп злити.
Викласти рисову локшину в сковороду до овочів і свинини. Поставити на повільний вогонь, перемішати фунчозу і готувати так близько 3 хвилин. В кінці всипати кунжут, перемішати ще раз.