Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська другі страви › Оладки з броколі з сиром
Оладки з броколі з сиром

Оладки з броколі з сиром

Оладки являють собою коржики, приготовані на основі тіста з консистенцією густої сметани і обсмажені з двох сторін. Основні інгредієнти для приготування оладок - це рідкий компонент (молочні продукти або вода), яйця і борошно. Оладки можна приготувати на дріжджовому тісті, а можна використовувати соду. Крім цього, оладки бувають м'ясними, круп'яними, фруктовими. Останнім часом популярними стають оладки з овочевими інгредієнтами: картоплею, кабачками, квасолею, капустою, горохом, морквою. Так інгредієнтом, що задає тон у запропонованому рецепті, є броколі. Білки, що містяться в цьому виді капусти, дуже поживні. А по незамінним амінокислотам броколі конкурує з яловичиною.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Капуста броколі — 250 г
  2. 2. Борошно пшеничне — 70 г
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Сир пармезан — 30 г
  5. 5. Суміш перців — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.

  2. Яйця збити і по трохи додавати в них просіяне борошно, добре розмішуючи. Додати сіль, перець і підмішати до пюре з броколі. На сковороді розігріти олію. Викладати столовою ложкою оладки і смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати, посипавши сиром, можна зі сметаною або натуральним йогуртом.