Фісташковий крем-брюле
- 1. Вершки — 300 мл.
- 2. Фісташки зелені — 1,5 ст.л.
- 3. Ванільний стручок — 0,5 шт.
- 4. Цедра апельсина — за смаком
- 5. Цукор тростинний — 3,5 ст. л.
- 6. Яйце куряче — 3,5 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 140°С. Влити в каструлю вершки, додати дрібно нарізані фісташки, стручок ванілі, цедру і 35 г. цукру. Готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, цукор повинен повністю розчинитися. Довести суміш до кипіння, прибрати з вогню, залишити на 10 хвилин.
У мисці збити яєчні жовтки з 35 г. цукру. У велику миску перелити вершкову масу з каструлі, додати в неї яєчну суміш, ретельно перемішати.
Розлити суміш по формочках. Поставити форми на деко, в яке налита вода так, що вона покриває форми на половину. Випікати в духовці протягом 1 години.
Витягнути з духовки формочки, остудити, після чого прибрати їх в холодильник на 4 години.
Розігріти гриль, посипати цукор зверху в формочки на крем-брюле. Форми поставити на деко, заповнене льодом, поставити деко під гриль на 4 хвилин, цукор зверху повинен закарамелізуватися. Поставити форми знову в холодильник на 1-2 години, не більше.