Вареники з м'ясом
- 1. Борошно пшеничне — 250 г.
- 2. Вода — 150 мл.
- 3. Олія соняшникова рафінована — 2 ст. л.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Куряче стегно — 2 шт.
- 6. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати заварне тісто для вареників. Взяти 250 г. муки та просіяти її. В центрі зробити невелике заглиблення і налити 2 ст. л. соняшникової олії. Вмішати масло в борошно за допомогою ложки. Закип'ятити 150 мл. води з сіллю. Влити гарячу воду в заглиблення і тут же замісити тісто - спочатку ложкою, а потім - руками. Місити тісто 20 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити на 30 хвилин.
Стегна курячі помити, посолити і відварити до готовності. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на рослинній олії. Тісто сформувати у вигляді ковбаски і нарізати скибочками. Кожен шматочок обваляти в борошні з обох сторін. Розкачати кожен шматочок в корж.
Охолоджене м'ясо звільнити від кісток і нарізати дрібними шматочками. З'єднати м'ясо з половинкою підсмаженої цибулі. Посолити і поперчити за смаком. Викласти по 1 столовій ложці начинки на коржик. Краї коржика з'єднати і защіпати. Сформувати таким чином всі вареники.
Варити вареники порціями в бульйоні, який залишився від варки м'яса. Вареники кинути в киплячий бульйон і варити 1 хвилину після спливання вареників.