Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська молоко › Домашній молочний лікер
Домашній молочний лікер

Домашній молочний лікер

Ми не будемо зараз розмірковувати на тему: "Корисні чи шкідливі алкогольні напої?" Напевно, вся справа в кількості і якості ... Зробити лікер хорошої якості в домашніх умовах, виявляється, не так і складно. У цьому рецепті пропонується приготувати власноруч на своїй кухні молочний лікер, який вважається жіночим спиртним напоєм. Треба відзначити, що він може зберігатися в холодильнику тривалий час, а на приготування напою Ви витратите приблизно 15 хвилин. Правда, потім лікеру потрібно 10 днів, щоб настоятися. Потім нескладна маніпуляція - проціджування, і домашній молочний лікер із чудовим смаком і запахом готовий.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Молоко — 400 мл.
  2. 2. Цукор — 400 г.
  3. 3. Горілка — 400 мл.
  4. 4. Апельсин — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тепле молоко перемішати з цукром, до його розчинення, додати горілку і дрібно порізаний апельсин. Все перелити в скляну ємність із щільно закритою кришкою.

  2. Поставити лікер в прохолодне темне місце на 10 днів, кожен день пляшку збовтувати.

  3. По закінченню терміну - лікер готовий. Необхідно процідити його через марлю кілька разів - мінімум три (чим більше, тим прозоріше і чистіше лікер).