Домашня локшина по-китайськи
- 1. Яйця — 3 шт.
- 2. Пшеничне борошно — 450 г
- 3. Куряче філе — 50 г
- 4. Рибне філе — 50 г
- 5. Креветки (очищені) — 50 г
- 6. Зелень (будь-яка за смаком) — 25 г
- 7. Курячий бульйон — 1,5 л
- 8. Рисове вино або херес — 2,5 г
- 9. Корінь імбиру — 0,5 г
- 10. Соєвий соус — 0,5 мл
- 11. Сіль — 2,5 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просійте гіркою, трохи посоліть, зробіть у ній поглиблення і, по одному додаючи яйця, замісіть тісто. Воно повинне добре розкочуватися. При необхідності додайте ще борошна або трохи теплої води. Скачайте тісто в кулю, накрийте рушником і залиште приблизно на 15 хвилин.
Зелень промийте, наріжте і ошпарте окропом. Імбир дрібно наріжте.
Креветки, якщо вони великі, дрібно наріжте. Куряче та рибне філе наріжте дуже тонкими, прозорими маленькими пластиками. Рівним шаром розкладіть ці продукти на тарілці, посипте імбиром, збризніть соєвим соусом і вином і поставте в холодильник маринуватися.
У каструлі доведіть до кипіння близько 3 літрів води.
Тим часом на присипаної борошном поверхні розкачайте в тонкий пласт тісто, складіть його навпіл і наріжте досить тонку локшину.
Протягом декількох хвилин відваріть отриману локшину, дістаньте шумівкою, викладіть в тарілку і посипте зеленню.
Курячий бульйон доведіть до кипіння, посоліть і одразу ж влийте в супницю.
Відразу подавайте суп на стіл, опустіть в нього замариновані курку, рибу і креветки - вони повинні відразу зваритися. Слідом за цим опустіть локшину із зеленню, розмішайте все паличками - можна приступати до їжі.