Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська випічка › Котлети в тісті
Котлети в тісті

Котлети в тісті

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи змінений у кращий бік. Наш рецепт котлет у тісті повинен порадувати вас, нагадати про те, як у дитинстві мами робили подібне. Тепер не треба довго возитися з тістом, іноді воно може і не вийти таким, як потрібно. Можна брати вже готове магазинне листкове тісто - так ви заощадите дорогоцінний час і свої сили. До того ж і фарш можна робити з будь-якого м'яса - це значення не має. А ось готові котлетки в тісті порадують ваших рідних, адже це набагато краще, ніж купувати готову випічку - так виходить свіжіше та навіть надійніше.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Тісто листкове бездріжджове — 500 г.
  2. 2. М'ясо (яловичина) — 600 г.
  3. 3. Хліб (сірий) — 100 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 300 г.
  5. 5. Паніровочні сухарі — 100 г.
  6. 6. Яйце — 2 шт.
  7. 7. Часник — за смаком
  8. 8. Петрушка — 20 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Молоко — 300 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо перемолоти на фарш. Хліб разом зі скоринкою добре розмочити у молоці. Коли розмокне, розім'яти руками. Цибулю та часник подрібнити у блендері. Тепер слід змішати всі інгредієнти, додати 1 яйце та порубану зелень петрушки.

  2. Котлетний фарш відбити, щоб він вийшов пухким. Фарш слід приблизно розділити на рівні частини (можна 12). Сформувати котлети, обваляти їх у паніровочних сухарях.

  3. Листкове тісто порізати на квадратики за кількістю котлет. Кожен квадратик трохи розкачати, загорнути в нього котлету та покласти на деко швом донизу. Друге яйце збити виделкою та змастити котлети зверху за допомогою пензлика. Запікати близько 35 хвилин у добре розігрітій духовці при температурі 180°С.