Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь французька випічка осінь › Круасани з шоколадом
Круасани з шоколадом

Круасани з шоколадом

За одною з версій прадавньої легенди про появу круасанів, вважається, що перша віденська кав’ярня, в котрій подавали ті самі круасани, була відкрита українським шляхтичем. З того самого часу ця смакота не втрачає актуальності в багатьох країнах. Готуються круасани досить просто, а оскільки листкове тісто ми можемо придбати в будь-якому супермаркеті, і нам не знадобиться вимішувати його вручну, то зовсім небагато часу піде на приготування нашої випічки. Поснідавши круасанами з шоколадом, ми гарантовано отримаємо необхідний заряд позитиву, адже це чудово, коли ранок починається з чогось смачненького, а значить – день гарантовано буде успішним.

Кількість порцій 12
Час приготування 60 хв

  1. 1. Тісто листкове — 2 шт.
  2. 2. Шоколад — 240 г.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Пудра цукрова — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Взяти листкове тісто і як тільки воно розморозиться потрібно розгорнути листи і розкачати тісто в пласт у вигляді прямокутника.

  2. Використовувати ніж для піци, ним розрізати тісто на трикутники. Біля основи покласти шоколадну крихту, потім загорнути круасани в трубочку. Зверху змастити збитим яйцем.

  3. Духовку розігріти до 220°С. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.