Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська зима › Хліб із кукурудзяного борошна з чилі
Хліб із кукурудзяного борошна з чилі

Хліб із кукурудзяного борошна з чилі

Якщо ви є великим шанувальником нетрадиційних видів хліба, то ви зробите правильний вибір, якщо вирішите спекти хліб з кукурудзяного борошна з чилі по-нашому рецепту. Хотілося б окремо відзначити корисність даного хліба. Так як хлібчик печеться з кукурудзяного борошна, то він володіє всіма корисними властивостями, якими володіє кукурудзяне борошно. По-перше, він володіє великою кількістю мікроелементів і вітамінів. По-друге, коли будете споживати такий хліб, то зможете вберегти себе від шлункових розладів, а також хліб відмінно підійде для гіпертонічних хворих, так як кукурудзяне борошно відмінно знижує тиск. По-трете, це дієтичний хліб. Ще неможливо не відзначити, що хліб відрізняється відмінним смаком.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кукурудзяне борошно — 320 г.
  2. 2. Пшенична крупа — 32 г.
  3. 3. Цукор — 15 г.
  4. 4. Розпушувач для тіста — 15 г.
  5. 5. Сода — 2 г.
  6. 6. Сіль — 12 г.
  7. 7. Кефір — 224 мл.
  8. 8. молоко — 115 мл.
  9. 9. Яйце — 2 шт.
  10. 10. Вершкове масло — 50 г.
  11. 11. Консервована кукурудза — 150 г.
  12. 12. Червоний гострий перець — 1 шт.
  13. 13. Зелений гострий перець — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку змішати усі сухі інгредієнти. А саме: кукурудзяне борошно, соду, цукор, розпушувач та сіль. На деякий час відставити цю суміш.

  2. Яйця збити з кефіром та маслом, ввести до борошняної суміші та замісити тісто. Кукурудзу відкинути на друшляк. Перці дрібно нарізати, змішати з кукурудзою та додати до тіста.

  3. Змастити маслом форму та перекласти в неї тісто. Запікати 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 200°С. Охолодити на решітці.