Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська › Кокосовий барфі
Кокосовий барфі

Кокосовий барфі

Безсумнівно, коли ви запрошуєте гостей додому, вам хочеться якось їх здивувати своїми кулінарними здібностями в тому числі. Ви можете приготувати дуже багато різних смачних страв, але якщо ви подасте на десерт кокосовий барфі, ваші гості будуть у захваті. Адже не дарма навіть приказка є, що найсмачніше залишають на десерт. Ця ніжна і легка на смак солодка страва відразу зверне на себе увагу ваших гостей. А все завдяки тому, що барфі - це милі і невеликі за формою кубики, які дуже естетично виглядають на столі. Кокосова м'якоть робить страву дуже легким і в той же час солодким. Це чудовий варіант як для будь-якого свята, так і для звичайної вечері.

Кількість порцій 12
Час приготування 75 хв

  1. 1. Кокос — 1 шт.
  2. 2. Молоко — 150 г.
  3. 3. Молоко згущене — 180 г.
  4. 4. Горіх кеш'ю — 50 г.
  5. 5. Масло вершкове — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Подрібнити горіхи. Розтопити вершкове масло, обсмажити горіхи до золотистого кольору.

  2. Додати кокосову м'якоть і влити згущене молоко.

  3. Додати молоко і варити, періодично помішуючи, протягом 1 години на дуже маленькому вогні.

  4. Готову масу остудити і розкачати її ковбаскою. Нарізати 12 шматочків, обваляти їх в кокосовій стружці.