Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська зима › Шоколадне фондю
Шоколадне фондю

Шоколадне фондю

Фондю - це ціле сімейство страв, популярних у Швейцарії. Особливістю цієї страви є те, що готувати її потрібно в спеціальному для цього жароміцному посуді, яке називається какулон. Саме слово фондю із французької перекладається як "розплавлений" . Фондю - це не обов'язково солодка страва. Наприклад, фондю по-китайськи готують із грибами. Існує також сирне фондю. Наш же рецепт солодкого шоколадного десерту. Відрізняє його також і те, що готувати його дуже швидко, це займе у вас буквально 15 хвилин часу. І не дивлячись на це страва виходить дуже ніжною і смачною. Відмінно підходить для не дуже великої компанії.

Кількість порцій 10
Час приготування 15 хв

  1. 1. Згущене молоко — 200 мл.
  2. 2. Молочный шоколад — 100 г.
  3. 3. Зефір — за смаком
  4. 4. Бісквіт — за смаком
  5. 5. Кільця ананаса — за смаком
  6. 6. Молоко — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На невеликому вогні підігріти згущене молоко, шматочки шоколаду. Вони повинні повністю розчинитися і змішатися в однорідну масу.

  2. Перелити шоколадну суміш у фондюшницю, коли суміш почне густіти, додати в неї трохи теплого молока і перемішати.

  3. На шпажки нанизати шматочки зефіру, бісквіта, улюблених фруктів і занурювати в шоколадний мікс.