Курячий рулет
- 1. Куряче філе — 500 г.
- 2. Печериці — 200 г.
- 3. Цибуля — 100 г.
- 4. Консервована кукурудза — 150 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Сметана — 200 г.
- 7. Борошно — 2 ст. л.
- 8. Сир — 50 г.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- 11. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю і гриби порізати маленькими шматочками (окремо).
Цибулю обсмажити на сковороді 5 хвилин, періодично помішуючи.
Додати гриби, перемішати і готувати на середньому вогні близько 20 хвилин. Посолити, поперчити.
Сир натерти на крупній тертці.
Змішати яйце зі сметаною, в масу додати сир і борошно. Посолити і перемішати.
Куряче філе порізати на тонкі довгі пластини по всій довжині філе. Кожен шматочок відбити кухонним молотком, посолити, поперчити.
Форму для запікання змастити маслом. Відкласти 1-2 невеликих пластинок філе. Решту пластинок філе розкласти поперек форми, щоб було застелене дно і щоб пластинки трохи звисали з країв форми.
На дно вилити 1/3 частину заливки.
Зверху заливки викласти гриби з цибулею.
Зверху викласти відкладене філе.
Вилити другу третину заливки.
Зверху викласти кукурудзу і вилити заливку, яка залишилась.
Загорнути звисаючі бічні пластинки філе всередину форми.
Форму зверху накрити фольгою. Форму поставити в форму більшого розміру, яку на третину наповнити водою.
Запікати протягом години при температурі 200°C.
Далі зняти фольгу і готувати ще 15 хвилин.
Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді.