Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь м'ясо осінь › Нагетси курячі
Нагетси курячі

Нагетси курячі

Назва страви "нагетси курячі" звучить дуже заманливо. Особливо, якщо сьогодні у вашому будинку очікується якась подія або ви просто покликали дружню компанію. Не всі чули про таку страву. Насправді нагетси - це смажені курячі філе в панірувальних сухарях. Але приготувавши їх слідуючи рецепту, вам вдасться уникнути тих неприємних моментів, які можуть бути після поїдання цих чудесних смажених філе пунктах громадського харчування. Адже це ж свої домашні курячі нагетси! Ними і насолодитеся і порадуєте своїх найдорожчих людей. Деякі люди готують їх з додаванням твердих сортів сиру. Просто посипають натертим сиром, коли нагетси смажаться.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Філе куряче — 600 г.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Майонез — за смаком
  4. 4. Сухарі панірувальні — 1 стакан
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Спеції — за смаком
  7. 7. Олія соняшникова — 5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ретельно промити куряче філе. Потім підсушити його. Нарізати куряче філе полосками.

  2. В окремій мисці збити яйце, сіль і спеції за смаком. Додати майонез. Все перемішати. Смужки курячого філе помістити в отриману яєчну масу на 15 хвилин.

  3. Потім в іншу миску насипати панірувальних сухарів. Обваляти смужки курячого філе в панірувальних сухарях. Після цього занурити їх знову в яєчну масу і обваляти в сухарях.

  4. На середньому вогні розігріти сковороду з соняшниковою олією. Викласти шматочки на розігріту сковороду.

  5. Обсмажити шматочки курячого філе до утворення золотистої скоринки. Викладати нагетси на широку тарілку з серветкою, щоб позбутися зайвого жиру.