Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита перші страви › Морквяний суп із карі
Морквяний суп із карі

Морквяний суп із карі

За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.

Кількість порцій 10
Час приготування 60 хв

  1. 1. Морква — 1,5 кг.
  2. 2. Курячий бульйон — 800 мл.
  3. 3. Вода — 1,5 л.
  4. 4. Цибуля — 450 г.
  5. 5. Вершки — 2 ст. л.
  6. 6. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  7. 7. Кінза — за смаком
  8. 8. Карі — за смаком
  9. 9. Імбир — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.

  2. Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.

  3. Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.

  4. Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.