Канелоні з м'ясом під соусом бешамель
- 1. Яловичий фарш — 400
- 2. Канелоні — 150
- 3. Цибуля — 1 шт
- 4. Олія соняшникова рафінована — 2 ст.л.
- 5. Перець чорний мелений — 2 щепотки
- 6. Сік томатний — 200
- 7. Суміш італійських трав — 2 ч.л.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Часник — 3 зубчика
- 10. Сир Пармезан — 100
- 11. Масло вершкове — 50
- 12. Борошно пшеничне — 3 ст.л.
- 13. Молоко — 1000
- 14. Мускатний горіх мелений — 1 ч.л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спершу готуємо начинку:
Мілко нарізати цибулю та часник.
Натерти моркву на терці.
Трішки підсмажити цибулю, часник та моркву на пательні.
Додати м’ясний фарш і обсмажувати 10хв, слідкуючи щоб не було згустків. Посолити та поперчити за смаком. Додати томатну пасту або томатний соус. Тушити 3-5хв.
Фарш остудити.
За цей час, можна приготувати соус:
В невеличкій каструлі розтопити вершкове масло.
В масло додати муку та обсмажувати близько 2 хвилин. Мука повинна стати приємного горіхового відтінку.
Влити, безперервно помішуючи, холодне молоко. Слідкуйте, щоб не було згустків. Не забудьте посолити.
Довести все до кипіння та виключити газ. Соус готовий.
На дно форми для запікання вилити частину соусу.
Канелоні заповнити фаршем і покласти в форму для запікання.
Вилити соус, що залишився і посипати натертим сиром.Важливо! Соус повинен повністю покривати макарони. Якщо його мало, можна додати молоко або бульйон.
Запікати канелоні з фаршем потрібно в попередньо розігрітій до 180 градусів духовій печі близько 30хв.
Коли верх стане румяним, витягнути канелоні з духовки.
Смачного!