Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий європейська › Брюссельська капуста з гірчичною заправкою
Брюссельська капуста з гірчичною заправкою

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою

Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Брюссельська капуста — 400 г.
  2. 2. Вершкове масло — 1 ст. л.
  3. 3. Оливкова олія — 1 ст. л.
  4. 4. Сухе біле вино — 100 мл.
  5. 5. Вершки — 100 мл.
  6. 6. Цибуля — 2 шт.
  7. 7. Гірчиця — 1 ст. л.
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.

  2. Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.

  3. За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.

  4. Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.