Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь › Брюссельська капуста з цибулею і беконом
Брюссельська капуста з цибулею і беконом

Брюссельська капуста з цибулею і беконом

Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.

Кількість порцій 10
Час приготування 20 хв

  1. 1. Брюссельська капуста — 500 г.
  2. 2. Бекон — 150 г.
  3. 3. Оливкова олія — 1 ст. л.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Чебрець — 4 гілочки
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Лимонний сік — 2 ч. л.
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.

  2. У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.

  3. Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.