Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь › Хліб із фініками
Хліб із фініками

Хліб із фініками

Дуже популяними стають з кожним разом хліба, в які додають найрізноманітніші начинки. Так, можна побачити в магазині хліб з родзинками, насінням соняшника та іншими наповнювачами. Найчастіше, це солодкий хліб, щось середнє між звичайним хлібом і кексом. Його можна навіть їсти з чаєм. Ми теж не відстаємо і пропонуємо вам рецепт хліба ... з фініками. Так, саме з фініками, ви не помилилися. Тісто потрібно замісити звичайне дріжджове, додати фініки - і все, теплий домашній хліб уже готовий. І що найголовніше, домашній хліб завжди свіжий і натуральний. Ви можете мастити на нього і масло, і варення, і щось ще, головне - щоб подобалося вам.

Кількість порцій 8
Час приготування 135 хв

  1. 1. Борошно — 650 г.
  2. 2. Чорний перець мелений (крупно) — 6 г.
  3. 3. Сіль — 6 г.
  4. 4. Сухі дріжджі — 7 г.
  5. 5. Оливкове масло — 25 г.
  6. 6. В'ялені фініки (без кісточок) — 350 г.
  7. 7. Рослинна олія — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно просіяти, додати перець, сіль та дріжджі. Залити оливкову олію та воду (450 мл.), замісити тісто. Замішувати 10 хвилин. Помістити до змащеної рослинною олією ємності, накрити плівкою та залишити на 1 годину.

  2. Фініки крупно порізати. Додати їх в тісто. Добре розмішати, щоб рівномірно розмістити фініки в тісті.

  3. Деко накрити листом пергаменту. Сформувати з тіста овальний буханець. Ножицями зробити діагональні розрізи через 4 см. Присипати борошном. Залишити на 15 хвилин. Помістити в духовку та випікати при температурі 200°С 45 хвилин. Охолодити на решітці.