Млинці Гунделя
- 1. Яйця — 4 шт.
- 2. Цукор — 1 склянка
- 3. Молоко — 2 склянки
- 4. Мінеральна вода з газом — 0,5 склянки
- 5. Борошно — 2,5 склянки
- 6. Рослинна олія — 12 ст.л.
- 7. Сіль — дрібка
- 8. Ром — 150 мл
- 9. Родзинки — 40 г
- 10. Апельсин — 1 шт.
- 11. Волоські горіхи — 200 г
- 12. Вершки 10% — 250 мл
- 13. Чорний шоколад — 100 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Натріть шкірку цілого апельсина на дрібній терці, щоб отримати цедру. З'єднайте цедру і родзинки, залийте ромом і дайте настоятись.
Відділіть жовтки від білків. Білки заберіть до холодильника для охолодження. Жовтки розітріть з 0,5 склянки цукру добіла, влийте молоко і мінеральну воду, поступово всипте просіяне борошно і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
Білки з дрібкою солі збийте в круту піну, з'єднайте з рештою тіста, обережно піднімаючи білки ложкою знизу догори, щоб тісто вийшло пухким. Влийте 2 ст.л. рослинної олії і ще раз обережно перемішайте тісто знизу догори. Дайте йому трохи постояти і на рослинній олії на добре розігрітій сковороді посмажте тоненькі млинці.
Волоські горіхи порубіть ножем. Закип'ятіть вершки (можна взяти і густіші вершки 20-33%), всипте до них 0,5 склянки цукру, подрібнені волоські горіхі, вимочені в ромі родзинки і цедру (ром збережіть) проваріть все до загустіння. Потім влийте половину рому і остудіть начинку.
Млинці наповніть отриманою начинкою, зверніть у трубочки. Безпосоредньо перед подачею розтопіть на водяні бані шоколад і полийте ним млинці.