Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь овочі осінь › Швидкий овочевий суп
Швидкий овочевий суп

Швидкий овочевий суп

Овочеві супи - основа здорового харчування. Переваги цих супів в тому, що вони нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, збуджують апетит і при цьому поживні, а про їх багатий вітамінний склад, завдяки овочевим інгредієнтам, і говорити не потрібно. Запропонований рецепт - смачний, швидкий і простий у приготуванні овочевий суп. Склад інгредієнтів не залишає й тіні сумніву в корисності цього супчика. Щоб отримати максимум вітамінів, супу бажано варити невеликий об'єм, щоб подавати і їсти його свіжим, оскільки в розігрітому супі вже менше вітамінів. Якщо варити цей суп не на курячому бульйоні, як запропоновано в рецепті, а просто на воді, його цілком можна використовувати для харчування тим, хто дотримується посту.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля-порей — 2 шт.
  2. 2. Стебло селери — 2 шт.
  3. 3. Часник — 2 шт.
  4. 4. Помідори консервовані — 400 г.
  5. 5. Квасоля біла консервована — 400 г.
  6. 6. Бульйон курячий — 1,7 л.
  7. 7. Макарони — 85 г.
  8. 8. Зелений горошок заморожений — 100 г.
  9. 9. Квасоля зелена стручкова — 100 г.
  10. 10. Олія оливкова — 2 ст. л.
  11. 11. Песто — 1 ст. л.
  12. 12. Сир пармезан — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати помідори на середні шматочки. Квасолю викласти з банки, промити. Часник подрібнити, селеру і порей дрібно нарізати.

  2. Нагріти в каструлі з товстим дном олію, висипати в неї цибулю, селеру і часник. Готувати на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин, до м'якості овочів.

  3. Додати в каструлю помідори, квасолю, влити нагрітий бульйон, додати макарони, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.

  4. Додати в каструлю горошок, соус песто, варити протягом 3 хвилин до м'якості овочів і макаронів.

  5. Посолити і поперчити за смаком, при подачі посипати зверху тертим пармезаном.