Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви весна › Біляші з м'ясом
Біляші з м'ясом

Біляші з м'ясом

Біляш - це не просто смажений пиріжок з м'ясом, як багато хто його звик сприймати. Домашній біляш з м'ясом - це серйозна, самостійна страва і до того ж неймовірно смачна. Дуже часто нам доводиться "насолоджуватися" страхітливим запахом біляшів, продаваних не надто охайними торговцями з вуличних лотків біля переходів. Але домашні біляші з м'ясом не мають нічого спільного з їх вуличними побратимами. На сьогодні способів приготування біляшів існує дуже велика кількість і кожен з них заслуговує вашої уваги. Але дозвольте запропонувати вам унікальний рецепт приготування домашніх біляшів з м'ясом. Домашні біляші, приготовані за нашим рецептом принесуть вам величезне смакове задоволення.

Кількість порцій 8
Час приготування 90 хв

  1. 1. Молоко — 150 мл.
  2. 2. Борошно — 2,5 - 3 ст.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Сухі дріжджі — 1 пакетик
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Сіль — 1/2 ч. л.
  7. 7. Фарш яловичий — 500 г.
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  9. 9. Вода — 50 - 60 г.
  10. 10. Перець мелений — за смаком
  11. 11. Рослинна олія — 150 - 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.

  2. Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.

  3. Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.

  4. Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.

  5. У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.

  6. Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!