Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви весна › Яловичина з курагою
Яловичина з курагою

Яловичина з курагою

Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Кількість порцій 8
Час приготування 75 хв

  1. 1. Яловича вирізка — 1 кг.
  2. 2. Ріпчаста цибуля — 2 шт.
  3. 3. Курага — 250 г.
  4. 4. Сметана — 250 г.
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Вода — 200 мл.
  7. 7. Оливкова олія — 4 ст. л.
  8. 8. Мука — 1 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.

  2. Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.

  3. Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.

  4. З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.