Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь › Яловичина з артишоком, горошком та лимоном
Яловичина з артишоком, горошком та лимоном

Яловичина з артишоком, горошком та лимоном

Настійно радимо вам приготувати сьогодні яловичину з артишоком, горошком та лимоном. Це приголомшлива і корисна страва, яка сьогодні підкорить вас своїм неперевершеним смаком. Яловичина, приготована ​​за таким рецептом, набуває нового смакового відтінку. Вона стає кращою, смачнішою, соковитішою. А аромат у страви просто неперевершений. Біле вино, яке присутнє у страві підкреслить всю пікантність такого смакового поєднання, а також зробить м'ясо ніжнішим і дуже ароматним. Лимон додасть прекрасного аромату страві. Таку страву можна подавати з будь-якими гарнірами, але найкраще з овочевими, так як вони зможуть підкреслити всю вишуканість цієї страви.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. М'ясо (яловичина) — 400 г.
  2. 2. Морква — 140 г.
  3. 3. Артишок — 120 г.
  4. 4. Цибуля — 100 г.
  5. 5. Горошок — 100 г.
  6. 6. Лимон — 100 г.
  7. 7. Вино біле — 100 г.
  8. 8. Оливкова олія — 25 г.
  9. 9. Сіль — 3 г.
  10. 10. Перець чорний мелений — 2 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарзати цибулю та моркву. М'ясо нарізати не дуже великими шматками. На середньому вогні добре розігріти кастрюлю та влити оливкову олію.

  2. Обсмажувати нарізану цибулю 1-2 хвилини. Вона повинна стати м'якою. Додати в кастрюлю нарізане м'ясо. Обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини до золотистого кольору. Далі додати моркву. Перемішати всі інгредієнти. Влити вино та накрити кастрюлю кришкою. Тушкувати на середньому вогні 15 хвилин.

  3. Додати в кастрюлю артишоки та часточки лимону та залишити варитися ще на 5 хвилин. (Лимон додавати за смаком). Далі додати горошок та тушкувати ще 2-3 хвилини. Викласти тушковане м'ясо з овочами на тарілку для подачі.