Випічка "Рука вампіра"
- 1. Розм’якшене масло — 200 г.
- 2. Цукор — 200 г.
- 3. Яйця — 1 шт.
- 4. Мука — 500 г.
- 5. Розпушувач — 1 ч. л.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Цільний мигдаль — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати міксером масло, цукор, яйце, ванільну і мигдалеву есенції. Додати борошно, розпушувач і сіль. Змішати ще раз. Отримане тісто покласти в холодильник на 20-30 хвилин, тоді буде простіше ліпити з нього "пальці".
Тим часом розігріти духовку до 160°С. Застелити на стіл пергамент, злегка змастити його рослинною олією. Дістати тісто з холодильника, розділити на порції за допомогою ложки. Скачати з тіста валики - "пальці".
З ядер мигдалю зробити "нігті". Надати валикам форму пальців : стиснути трохи нижче "нігтя" і біля основи, щоб зімітувати фаланги. Потім зробити надрізи ножем, щоб зробити "зморшки на шкірі". Викласти "пальці" на деко, залишати трохи місця між ними, щоб вони могли "рости". Після цього відправити у духовку на 20-25 хвилин. Випікати до золотистого кольору. Дістати печиво з духовки, після цього можна його додатково декорувати. Зняти горіхи - "нігті", в них повинні утворитись лунки, акуратно покласти трохи червоної глазурі або розтопленого шоколаду. Повернути горіхи на місце.