![Запечена свинина з гірчичною скоринкою](https://img2.zakaz.ua/uploadc8d01fa700b6037d61d7f4e647235003.jpg.350x.jpg)
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
Запекти свинину таким великим шматком - справа нескладна. Великий плюс цього рецепту в тому, що після запікання подавати страву можна різними способами. Або з якимсь гарніром, або ж порізати на шматочки і робити з ним бутерброди. Варіантів достатньо.
Це дійсно універсальний рецепт для м'яса. Іноді буває - не знаєш, що вже приготувати, щоб порадувати свою сім'ю. Тоді спробуйте просто запекти м'ясо за цим рецептом. Гірчична скоринка з часником надає йому особливого смаку, а завдяки тому, що після запікання можна по-різному подавати м'ясо, ви швидко впораєтесь з цією стравою. Адже підготувати його для запікання нескладно. А вже як його подавати - справа ваша.
- 1. Свинина — 1кг
- 2. Яєчний жовток — 1шт
- 3. Зерниста гірчиця — 100г
- 4. Мед — 1 ст. л.
- 5. Часник — 1шт
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець — за смаком
- 8. Вермут — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо обмити, обсушити за допомогою серветки.
Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.
М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати харчовою ниткою.
Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.
Нагріти духовку до 200°C градусів. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.
Покласти запікати в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту.
Запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що стікає.