Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська фрукти зима › Яблучні оладки на манній каші
Яблучні оладки на манній каші

Яблучні оладки на манній каші

Проблема сніданку дуже добре вирішувана, якщо під рукою є манна крупа, яблуко, яйця, молоко, вершкове масло і цукор. З цих інгредієнтів можна спекти в лічені хвилини сніданок - яблучні оладки на манній каші. Вони відмінно підійдуть також і для вечірнього чаю. Яблучні оладки можна поєднувати з кавою або какао. Якщо це сніданок, то поєднання оладок і какао є самим найкращим для ваших діточок. Адже ви забезпечите їм повноцінний, ситний, калорійний сніданок, який наповнить їхні маленькі тільця енергією і життєрадісністю. Завдяки додаванню манної каші, ви отримаєте м'яке, повітряне, пористе тісто. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Манна крупа — 100 г.
  2. 2. Яблуко — 2 шт.
  3. 3. Молоко — 150 г.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Вершкове масло — 1 ст. л.
  6. 6. Цукор — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити на молоці манну кашу, охолодити і розмішати з яйцем, збитим з цукром.

  2. Яблука очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками, додати в суміш манної каші.

  3. Сковороду розігріти з маслом, ложкою викласти яблучно-манну масу у вигляді оладок і смажити на слабкому вогні до утворення рум'яної скоринки.

  4. Подавати краще гарячими і з варенням.