Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь м'ясо весна › Андалузька відбивна c родзинками і орегано
Андалузька відбивна c родзинками і орегано

Андалузька відбивна c родзинками і орегано

Андалузька кухня (Іспанія) - це багата палітра смаків. В останні роки вона стала надзвичайно популярною. Дуже важливо зауважити, що андалузька кухня є простою і домашньою. Андалузька відбивна з родзинками і орегано - просте у приготуванні блюдо. Поєднання вина, родзинок, орегано і оливкової олії додають нову, незвичайну смакову нотку до смаженої свинини. Порада: в процесі приготування страви краї кишеньки на відбивній краще закріпити зубочистками.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Родзинки — 30 г.
  2. 2. Орегано — 10 г.
  3. 3. Вино біле сухе — 2 ст. л.
  4. 4. Олія оливкова — 50 мл.
  5. 5. Сіль морська — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Відбивні свинячі — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти сіллю і перцем м'ясо. Зробити у шматку м'яса збоку надріз, щоб утворилась кишеня. Подрібнити родзинки, перекласти в ступку.

  2. Всипати до родзинок орегано, перетерти, додати до суміші вино і оливкову олію. Залишити суміш на 10 хвилин.

  3. У м'ясну кишеню вкласти суміш зі ступки, обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії протягом 5 хвилин з кожного боку.